Friday 22 November 2013

Anomalii sexuale sadice distruge viata căsătorit


Cunoaște persoana sadic ca o persoana care adopta in comportamentul său atunci când se ocupă cu dragostea oamenilor de comandă și control și umilire sadic sau dragoste tortura un fel de anomalii sau abateri în activitatea sexuală, ca urmare a numi acest nume la Marchizul "de Sade", este autorul francez din secolul al VIII- zece, care a fost închis de mai multe ori pentru exercitarea de violențe cu femeile in timpul actului sexual. Această violență a fost reflectat în scrierile sale despre activitatea sexuala.

Știm că persoana sadic în procesul de cetățenie prin observarea calități în tranzacțiile de zi cu zi care prezic aceasta: Vengda în copilărie se bucure de animale de companie torturat, și apoi într-o etapă mai târziu bucura de torturarea celor care lucrează în el, dacă el a fost în funcția de administrator la locul de muncă, și își găsește un ecou în același atunci când provocând umilire și de a asculta la rugămințile

Și definirea de sadism sexual în procesul dintre cuplurile menționate ca: "placerea sexuala de soțul Belam, poate fi bătut cu biciul sau bastoane, scrâșnind sau umilit și insultat prin aruncarea și direcționarea cuvinte de pradă.

Violența extremă atunci când sadism personal în torturarea altora este omor (omor Lust) ucide dorinta.

Psihologie, de asemenea, se referă la definirea cele mai multe cazuri de sadism "incanta placerea sexuala individ cu victima sa, după tortura sau aspiră la acest chin și suferință, și au un sentiment de bucurie de cei care suferă cel mai puternic de același sex."

Și chinul a victimei în fața persoanei sadic cauza excitare sexuala, care Touselh timpul redus chinui victima la actul sexual smucitură (summit-ul se bucura sexual), chiar dacă sa întâmplat contact sexual în origine și comportamentul sexual în sadism amestecat cu dorința pentru sex și dorința de agresiune combinate împreună.

Motive în relație sexuală sadic

Bărbați afecteazã pe sadice convin sexual reacția lor, care exprimă masculinitate și virilitate, aceasta este, de asemenea, o dovadă de forță, care este unul dintre calitățile omului, a fost infectat de către o persoană, ca urmare a prezenței același eșec.

În plus față de prezența unor tulburari mentale, cum ar fi schizofrenie, tulburare de identitate, și predispozitie genetica, tulburari hormonale, și relațiile patologice de la o istorie a exploatării sexuale.

El a suferit atât de soți de orice sadism nu este numai om, aici e rândul viața conjugală într-o dorință puternică de tortură de fiecare partid la altul.

Unul dintre factorii care conduc la crima

Subliniem că sadism ar putea fi unul dintre factorii care conduc la crimă și a distrus viața comunităților și nu persoane fizice P

În cazul în care exercitarea uneia dintre părți, cealaltă parte așa-numitele "persoane Almasucy", care îi place să-i chinuie și primește

Metoda de tratament sadic

Tulburări psihice sadic legate de procesul de naționalitate, și nu conduce existența normală în care violența pe care l-ar putea implica daune sau prejudicii pot ajunge, în unele cazuri, de a provoca afecțiuni grave sau deces, astfel că trebuie să fie de a oferi un tratament ei și tipurile de tratament pentru sadism personal ca a urmat:

Psihoterapie: pacientul este de a discuta în detaliu despre starea lui cu medicul dumneavoastră pentru a afla motivele din spatele psihologică comisă de un astfel de comportament, astfel încât să fie conștient de ceea ce face și apoi să fie controlate mai ușor.

Terapia de droguri: Acest tip de tratament atunci când o persoană suferă de boli mintale trecut a dus la apariția de auto-sadism el. Sau prin recurgerea la a lua medicamente care reduc secretia de corp a hormonului masculin.

Dezvoltarea conceptului de voința persoanei sadic: tratament beneficiul de a fi controlate de aceeași cu cei care suferă de cazuri de mod sadic Inc nu constituie o crimă, fie la o parte dintre părțile la relația sau pentru ambele părți, chiar dacă Kanu va pierde o parte din excitarii sexuale asociate cu exercitarea lor de violență.

Acest lucru este făcut pentru a explica periculoase posibilitățile care vor rezulta din exercitarea de sadism sexual în proces și cerințele de o voință puternică și de auto-control a nu fi supus la astfel de daune.

Sadism sexual, soție dominantă, soț slab, bătăi și umilințe
Pentru mai multe teme legate și diverse - Click aici

No comments:

Post a Comment