Thursday 28 November 2013

Karısı kocasını vurdu ve kontrollü


1 - şaka dayak : Bazı eşleriçifti ile el şaka ve içindeeğlence bulmak eğilimindedir , ve belki Apadhin kocaaynı eğlenceli, özellikleşaka el ( şaka) Pazartesi ve arasındaki engelleri ortadan kaldırır dostluk aşan bir anlamda verilmiş ve bazen bazı çiftler gerekiyor ya daduygular daha derin taşımak için bazı eşleri gerekir derin ne bir başlangıcı olabilirısı .

2 -savunma dayak : yüzünde kapılmış Burada, eğer kocasınınsaldırganlık yanıt verirken , ben hakaret hissettim ve sözlü doğrudan onunla yanıtladı veya saldırganlık durdurma veya ona tepki amacı ile ödenen ya da çatışma içinde bir sopa ya da bir bıçak tarafından taşınan tokat . Bu durumdakarısı sadece kendini savunma kocasısaldırganlık egzersiz değil, saldırganlık asla başlamayın .

3 - intikam dayak : bu , süreklisonucu , ya da kıskançlıkkocası ya da şiddetli bir durumda ile görüş veya aşırı zulümzorbalığına fethetmek Ignited eşikalbinde başka bir yangın . Saldırganlık geniş bir envanter ve intikam ve öç arzusu içinde birikir kadar bu durumdakarısı bu duygular burada zirve Kataiwvan içinde saldırganlık veya yıkıcı siklon ile başlar , ve acımasız ve beklenmediksaldırganlık görüntüleri aldığı tutarında İnce bir an olması için , doğrudan cevap , ama ayı ve bir ayı yok arasında .

4 - sadist karısı Almasucy bir çift çarptı : kocası Vtstmta bir sadist niteliklerieşi yendi ve hakaret ve küfüreşin bu mazoşist dayağa Vistmtaöznitelikleri sık sık (her ne kadar bu sanal yaptığı şikayet ) burada . Aslındataraflarınheyecan ve eğlence (aynı zamanda sanal onların şikayet rağmen ) bulmak çünkü bu modelde,çiftindavranışevlilik ilişkisinde defalarca bir şey çarptı ve bu ilişkinin devam bulabilirsiniz .

Bu yanlış olursa ,çözgü çifti de dahil olmak üzere , burada ,bir öncekinden daha bir derece az daha fazla güç ve daha fazla kontrol veadam zayıf ve pasif ve geri çekilmiş olduğunu ve bu nedenledümen olduğunu bulmak ve böyleceevin içinde herhangi bir eğrilikrehberlik ve reform var : - 5 karısı sadist paritenin olumsuz Alaatmadi dayak ilişki burada karşılıklı çıkarları ve dengeli ihtiyaçlarını taşıyan çünkü bunun sosyal olarak kabul edilebilir olmasa da , onlar bunu kabul kabul ya da değil olduğunu Tqovernm ve ıslahı, yanlış bir şey bulmuyorum ama onlarsız yapmak ve onu koruyamaz ve buayrılığın oluşması veya Lak s olmadan kocasına karısıdayak davranış tekrarlanır ve bu sözde " fakir uyumluluk hesaplanmıştır . " Bazen nerede , ve diğer zamanlarda doğuştansadist doğası nedeniyle onun sorumlulukları ve tatlandırıcı niteliklereinsanınihmal elde edilecekkarısıbütün aile içinsorumluluğu vardır ve yavaş yavaş bu durumdaailenin istikrar ve sadizm korumak için güç ve sertlik nitelikleri kazanıyor yapma negatif ve güvenilirlik ama adam yapılan bir temel tarifi değil Bu nedenle zaman kapalı hasat . Bu desen ve selefi ilesorun ( bu memnuniyet veya memnuniyetsizlik alıcı aslında )çiftigrevinpsikolojik etkisi değil , ama bu resimlere yol açar, çünküsorun , onun çocuklarının önündebabagörüntü üzerinde ve aynı zamanda bir anne olaraketkisi nedir eğitim çarpık ve çocuklarınzihninde kazınmış ters onlar insan ve arasındakiilişkiuygun formu bilmiyordu çünkü kızlar , genellikle mevcut ve gelecekteki ilişkilerinde ciddi sorunlar olduğunu.

6 -akıl hastası çarptı : Bu ​​kocası ( ya da diğer) vurmak için hasta ödemefikir ve duygular tarafından tahrik olması özel bir durumdur , ve bu şizofreni veya bipolar bozukluk ya da bağımlılığı veya kişisel durumlarda olur .

Muhtemelen sormamın anlamı:çözüm nedir ?
Buradacevabıadam için bazı ipuçları ve talimatlar vererek gereken doğru değil , ancakbu fenomenin büyüyen açtı , bu gerçeği değiştirmeye yönelik çözümler geliştirmek için aramak için ( bir kurban varsa )olgusu ve motifleri ve nedenlerideyimi izlemek , ve sonrakurbana , vetoplum bu yeniden düzenler rebalancing sağlamak için , siyasi, ekonomik , sosyal ve dini düzenin koşulları

Hakaret etmek, karı koca Kontrolü , yendi , ve işkence çifti

No comments:

Post a Comment