Friday 22 November 2013

Σαδιστική σεξουαλικές ανωμαλίες καταστρέφει τον έγγαμο βίο


Γνωρίζει το πρόσωπο σαδιστική ως ένα άτομο που υιοθετεί στη συμπεριφορά του, όταν ασχολείται με τους ανθρώπους την αγάπη της διοίκησης και ελέγχου και την ταπείνωση Η σαδιστική ή την αγάπη του είδους βασανιστήρια των ανωμαλιών ή αποκλίσεις στη σεξουαλική πράξη , λόγω αναφέρουμε αυτό το όνομα στο Marquis " ντε Σαντ » , είναι ο συγγραφέας της γαλλικής από τον όγδοο αιώνα αιώνα και ο οποίος είχε φυλακιστεί περισσότερο από μία φορά για την άσκηση της βίας με τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό αντανακλάται στα γραπτά του για τη βία , τη σεξουαλική δραστηριότητα .

Γνωρίζουμε ότι το πρόσωπο σαδιστική στη διαδικασία της ιθαγένειας με την παρατήρηση ιδιότητες στις καθημερινές συναλλαγές που προβλέπουν αυτό : Vengda στην παιδική του ηλικία να απολαύσουν βασανίζουν ζώα , και στη συνέχεια, σε μεταγενέστερο στάδιο απολαύουν βασανίζουν όσους εργάζονται κάτω από αυτόν , αν ήταν στη θέση του διαχειριστή στην εργασία , και βρίσκει απήχηση στον ίδιο όταν προκαλώντας ταπείνωση και ακούστε παρακλήσεις για

Ο ορισμός του σεξουαλικού σαδισμού στη διαδικασία μεταξύ των ζευγαριών που μνημονεύονται ως « σεξουαλική ευχαρίστηση Belam σύζυγος , μπορεί να χτυπιούνται με μαστίγια ή ραβδιά , ή αντιπαγωτικών ταπείνωση και προσβολή μέσω εκσπερμάτιση και άμεσες προσβολές .

Η ακραία βία , όταν τα προσωπικά σαδισμό στο βασανισμό των άλλων είναι δολοφονίας ( δολοφονία Lust ) επιθυμούν να σκοτώσουν .

Ψυχολογία αναφέρεται επίσης στον ορισμό των περισσότερων περιπτώσεων σαδιστική "ατομική απολαύσεις της σεξουαλικής ευχαρίστησης με το θύμα του μετά από βασανιστήρια ή φιλοδοξούν να αυτό το μαρτύριο και την ταλαιπωρία , και να έχουν μια αίσθηση της απόλαυσης όσων υποφέρουν το πιο ισχυρό του ίδιου φύλου . "

Η αγωνία του θύματος μπροστά από το πρόσωπο σαδιστική αιτία σεξουαλική διέγερση της , η οποία Touselh κατά μείωσε μαρτύριο θύμα του σε οργασμό (κορυφή απολαύσουν τη σεξουαλική ) , ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί σεξουαλική επαφή για την προέλευση και τη σεξουαλική συμπεριφορά σε σαδισμό αναμιγνύεται με την επιθυμία για σεξ και την επιθυμία για την επιθετικότητα συνδυαστούν.

Λόγοι σαδισμό στη σεξουαλική σχέση

Μολύνουν σαδιστική άνδρες συμφωνούν ότι η αντίδρασή τους σεξουαλική , η οποία εκφράζει τον ανδρισμό και την αρρενωπότητα , είναι επίσης ένα σημάδι της δύναμης , η οποία είναι μία από τις αρετές του ανθρώπου , το πρόσωπο που έχει μολυνθεί λόγω της βλάβης στο ίδιο .

Εκτός από την παρουσία των ψυχικών διαταραχών όπως η σχιζοφρένεια , διαταραχή ταυτότητας , και γενετική προδιάθεση, και ορμονικές διαταραχές, και παθολογικές σχέσεις που έχει ένα ιστορικό σεξουαλική κακοποίηση .

Έχει υποστεί και των δύο συζύγων κάθε σαδισμός δεν είναι μόνο ο άνθρωπος , και εδώ αποδεικνύεται έγγαμο βίο σε μια ισχυρή επιθυμία στο βασανισμό του άλλου .

Ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στην εγκληματικότητα

Τονίζουμε ότι σαδισμό μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στην εγκληματικότητα και καταστρέφοντας τις ζωές των κοινοτήτων και όχι των ατόμων P

Αν η άσκηση ενός μέρους , το άλλο Το κόμμα ονομάζεται " Almasucy πρόσωπο " που του αρέσει να βασανίζουν και να λαμβάνει

Μέθοδος σαδιστική μεταχείριση

Σαδιστική ψυχιατρική διαταραχή που σχετίζεται με τη διαδικασία της ιθαγένειας , και δεν διεξάγει κανονικά για την ύπαρξη της βίας σε αυτό που μπορεί να τον συνεπάγεται βλάβη ή ζημία μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι να κάνει σοβαρές βλάβες ή θάνατο για να μπορεί να παρέχει θεραπεία και είδη θεραπείας για την προσωπική σαδισμό ως ακολούθως της :

Ψυχοθεραπεία : ένας ασθενής να μιλήσει λεπτομερώς για την κατάστασή του με το γιατρό σας για να δείτε τις ψυχολογικές αιτίες πίσω από αυτό δεσμεύεται με μια τέτοια συμπεριφορά , και ως εκ τούτου, να γνωρίζει τι κάνει και στη συνέχεια να είναι πιο εύκολο να ελεγχθεί .

Φαρμακευτική θεραπεία : Αυτό το είδος της θεραπείας, όταν ένα άτομο έχει μολυνθεί με άλλο ψυχική ασθένεια οδήγησε στην εμφάνιση της αυτο - σαδιστική του . Ή καταφεύγοντας σε λήψη φαρμάκων που μειώνουν την έκκριση του σώματος προς την ανδρική ορμόνη .

Ανάπτυξη της έννοιας της βούλησης των σαδιστικές του ατόμου : όφελος της θεραπείας που έχουν τον έλεγχο της ίδιας με αυτούς που υποφέρουν από τις περιπτώσεις του σαδισμού υπό το φως δεν φτάνει την έκταση της εγκληματικότητας , είτε πρόκειται για ένα κόμμα και ένα από τα μέρη της σχέσης ή και στα δύο μέρη , ακόμα και αν Kanu θα χάσει μέρος της σεξουαλικής διέγερσης συνδέονται με την άσκηση της βίας .

Αυτό γίνεται για να εξηγήσει την πιθανότητα κινδύνου που θα προκύψουν από την άσκηση των σεξουαλικού σαδισμού στη διαδικασία και τις απαιτήσεις μιας ισχυρής θέλησης και τον αυτοέλεγχο , την έλλειψη έκθεσης σε τέτοιου είδους ζημιές .

Σαδιστική σεξουαλική , κυρίαρχη γυναίκα, σύζυγος αδύναμη , τους ξυλοδαρμούς και την ταπείνωση

No comments:

Post a Comment