Thursday 28 November 2013

Hustru slog sin man och kontrollerad


1 - slagen skämt : några fruar brukar banter hand med paret och hitta det roliga i det , och kanske Apadhin män samma kul , speciellt skämten handen ( skojar ) eliminerar barriärer mellan måndag och får en känsla av kamratskap överskott och ibland behöver vissa par eller behöver några fruar flytta känslorna mer djupgående Den värme, vilket kan vara en upptakt till vad som är djupare.

2 - slå defensiven : Här svarar på angrepp av sin man , om drabbade i hennes ansikte , kände jag mig förolämpad och verbalt svarade honom direkt eller slap du betalat eller rycks med av en pinne eller en kniv i sin konfrontation med målet att stoppa aggression eller svara på det. Frun i detta fall inte utövar angrepp på sin man endast i självförsvar , men börja inte är aldrig aggression .

3 - slog hämnd : det är resultatet av en kontinuerlig , eller erövra tyranni åsikt eller överdriven grymhet av mannen eller allvarligt fall av svartsjuka antände en annan eld i hjärtat av sin hustru . Frun i det här fallet inte svarar direkt , men bär och en björn tills ackumuleras inne i en stor inventering av aggression och längtan efter hämnd och vedergällning , att vara smal en stund som uppgår till vilka dessa känslor topp börjar med aggression inifrån Kataiwvan eller förödande cyklonen , och här tar de aggression bilder drakoniska och oväntade av .

4 - träffade ett par sadistiska fru Almasucy : där hustrun till en sadistiska kvaliteter Vtstmta hennes man slog och förolämpade och förbannelser är ofta maken har attributen Vistmta denna masochistiska misshandel ( även om hans klagomål av denna virtuella ) . I denna modell , finner vi att beteendet hos paret träffade något upprepade gånger i äktenskapet och med detta förhållande fortsätter eftersom parterna i själva verket finner den rafflande och roligt det ( även trots deras klagomål virtuella ) .

5 - fru slog sadistiska parets nackdelen Alaatmadi : en grad lägre än den tidigare, i här , mer makt och mer kontroll , och mannen är svag och passiv och tillbakadragen , och därför tycker att de har rodret och därmed få vägledning och reformering av någon krökning i huset , inklusive varpen paret , Om detta händer det fel de hittar inte något fel i det Tqovernm och avel , vilket är att acceptera det eller inte acceptera det , men han kan inte göra utan dem och skydda honom , och detta upprepas beteende misshandeln av en hustru till sin man utan förekomst av separation eller lack s eftersom förhållandet är här bär ömsesidiga intressen och behov en balanserad , även om det inte är socialt acceptabelt , och denna så kallade " dålig kompatibilitet beräknas. " Ibland sadistiska natur medfödd där och vid andra tillfällen förvärvas på grund av försummelse av mannen till hans ansvar och sötande egenskaper negativt och tillförlitlighet gör hustrun har ansvaret för att hela familjen och långsamt vinner kvaliteter av styrka och hårdhet för att upprätthålla stabiliteten i familjen , och sadism i detta fall inte är ett grundrecept där men gjorde man Därför skördas off tid . Problemet med det här mönstret och dess föregångare är inte i den psykologiska effekten av strejken på paret ( det är i själva verket mottagare att tillfredsställelse eller missnöje ) , men problemet är att påverkan på bilden av fadern inför sina barn och även som en mor , eftersom detta leder till bilder pedagogiska förvrängd och inverterad etsat i medvetandet hos barn och flickor är vanligtvis allvarliga problem i sina relationer nu och i framtiden , eftersom de inte vet den rätta formen på relationen mellan människan och .

6 - träffade de psykiskt sjuka : Det här är ett speciellt fall som ska drivas av de idéer och känslor av sjuklön för att träffa sin man ( eller annat ) , och detta sker i fall av schizofreni eller bipolär sjukdom eller missbruk eller personliga .

Förmodligen betyder frågar : Vad är lösningen ?
Svaret här är inte rätt att ge några tips och instruktioner för den mannen , men bara övervaka fenomenet och uttalandet av motiv och orsaker , och sedan till offret ( om det var ett offer ) för att försöka finna lösningar för att förändra denna verklighet , vilket ledde till att odlingen av detta fenomen , och den gemenskap som ordnar villkor för politiska, ekonomiska , sociala och religiösa för att säkerställa ombalansering

Kontroll av man och hustru till förolämpning , slå , och tortyr par

No comments:

Post a Comment