Friday 22 November 2013

Sadist cinsel anormallikler evli hayat yok


Insanların komuta kontrol ve aşağılamaaşk ile uğraşırken onun davranış benimseyen bir kişi olarakkişi sadist bilensadist veya cinsel pratikte anomaliler veya sapmaların işkence tür sevgi ,Marquis " de Sade " için bu adı isim nedeniyle ,sekizinci yüzyılda Fransızyazar yüzyıl ve kim seks sırasında kadınların şiddetegzersiz için bir kez daha hapse atıldı . Bu şiddet , cinsel aktivite hakkında yaptığı yazılarında yansıdı .

Onun çocukluk Vengda hayvan işkence zevk , ve sonra bir sonraki aşamada o iş yerinde yöneticikonumunda ise onun altında çalışmak isteyenler işkence zevk verir ve utandırır zamanaynı bir yankı bulur ve dinleyin : Bu ​​tahmin günlük işlemlerde nitelikleri gözlemleyerekvatandaşlık sürecinde sadistkişi biliyor ricaları için

Çiftler arasındakisüreçte cinsel sadizmtanımı " cinsel zevk Belam eş olarak adlandırılan , kamçı ya da sopa ile dayak , ya da boşalma ve doğrudan hakaret yoluyla aşağılama ve hakaret gritting olabilir .

Başkalarınınişkence kişisel sadizm cinayet ( Lust cinayet) olanaşırı şiddet öldürmek istiyorlar.

Psikoloji de sadist vakalarının entanımına atıfta " işkence sonra onun kurbanla cinsel zevk bireysel sevindirdi ya da bu işkence ve acı talip , veaynı cinstenen güçlü olanlara keyfi bir duygusu var . "

Onun cinsel uyarılma nedenidir sadistkişinin önündekurbanacı , orgazm indirdi işkence kurbanı sırasında hangi Touselh seks içinarzu ve birlikte kombine saldırganlık içinarzu ile karışık sadizm olarakkökeni ve cinsel davranış cinsel temas olmadı bile , ( zirve cinsel zevk) .

Cinsel ilişkide Nedenleri sadizm

Bulaştırmak sadist erkek erkeklik ve erkeklik ifade cinsel tepkileri , aynı zamandainsanınözelliklerinden biridir gücü , bir işaret olduğunu kabul ,kişi nedeniyle kendi içinde bir başarısızlığa enfekte olmuştur.

Şizofreni, kimlik bozukluğu ve genetik yatkınlık ve hormonal bozukluklar ve cinsel istismar öyküsü olan patolojik ilişkileri gibi ruhsal bozukluklarınvarlığına ek olarak .

Sadece burada değiladam , ve birbirlerininişkence güçlü bir arzu ile evli hayat döner herhangi bir sadizmeşlerin her ikisi de zarar gördü.

Suça yol açanfaktörlerden biri

Biz P sadizm suça giden ve toplulukların ve bireylerin değilhayatını yokfaktörlerden biri olabileceğini vurgulamak

Eğer bir parti ,diğeregzersiz işkence seviyor ve alan " Almasucy kişi " denilenparti

Sadist tedavi yöntemi

Sadist psikiyatrik bozukluk milliyetsürecine ilişkin , ve onu tedavi ve takip gibi kişisel sadizm tedavi türleri sağlayan edilmesi için bazı durumlarda ciddi yetersizlikler ya da ölüme yapmak olabilir kadar ona zarar veya zarar gerektirecektir olabilir bunun içinde şiddetinvarlığı için normal bir davranış değil :

Psikoterapi: Bu tür bir davranış taahhüt ardındakipsikolojik nedenleri görmek içindoktor ile onun durumu hakkında detaylı olarak konuşmak , ve bu nedenle o ne bilinçli olması ve daha sonra kontrol etmek daha kolay olması için bir hasta .

İlaç tedavisi : Bir kişi başka bir akıl hastalığı ile enfekte olan tedavi Bu tür öz - sadist onunortaya çıkmasına yol açtı . Ya da erkek cinsiyet hormonu için vücudun sekresyonunu azaltmak ilaçlar başvurarak .

Kişinin sadist iradekavramını Geliştirilmesi: Kanu şiddet onların egzersiz ile ilişkili cinsel uyarılma kısmını kaybedersiniz bile ışık sadizm durumlarda muzdarip olanlar ileaynı denetime sahip tedavisinin yararına , bir parti veilişki ya da her iki taraf içintaraflardan biri için olsun, suçkapsamını bulmuyor .

Busüreçte cinsel sadizmegzersiz ve güçlü bir irade ve kendini kontrolgereksinimleri , bu tür hasarlara maruz kalmaeksikliğinden kaynaklanabilecek risklerinolasılığını açıklamak için yapılır .

Sadist cinsel baskın karım, kocam zayıf , dayak ve aşağılanma

No comments:

Post a Comment