Friday 22 November 2013

Sadistiska sexuella abnormiteter förstör gift liv


Känna personen sadistisk som en person som antar i sitt beteende när det handlar om folkets kärlek ledningsstruktur och förnedring Den sadistiska eller kärlek tortyr någon form av oegentligheter eller avvikelser i sexuell aktivitet , tack för att nämna detta namn till Marquis " de Sade " , är författare till franska från det åttonde århundradet tio , var som fängslade mer än en gång för att utöva våld med kvinnor under sex. Detta våld avspeglades i hans skrifter om sexuell aktivitet .

Vi känner personen sadistisk i processen för medborgarskap genom att observera egenskaper i dagliga transaktioner som förutsäger detta : Vengda i sin barndom njuta torterar husdjur , och sedan i ett senare skede tycker torterar dem som arbetar under honom om han var i samma situation som administratören på ditt arbete , och finner ett eko i densamma när vålla förnedring och lyssna till entreaties

Och definitionen av sexuell sadism i processen mellan par kallad: " sexuell njutning Belam make , kan slagen med en piska eller pinnar , sandning eller förnedrad och förolämpad av gungade och rikta ord av rovet .

Den extremt våld när personlig sadism i tortyren av andra är mord ( Lust mord ) dödar lust .

Psykologi hänvisar också till definitionen av de flesta fall av sadism " läckerheter individuell sexuell njutning med sitt offer efter tortyr eller strävar efter att denna plåga och lidande , och har en känsla av njutning för dem som lider mest kraftfulla av samma kön . "

Och plåga offret framför personen sadistiska orsakar henne sexuell upphetsning , vilket Touselh under sänkt plåga sitt offer till jerk samlag ( toppmötet njuta sexuellt ) , även om de skedde sexuell kontakt i ursprung och sexuellt beteende i sadism blandas med önskan om sex och önskan om aggression kombineras ihop .

Orsaker i sadistiskt sexuellt förhållande

Sadistiska drabbar män sexuellt håller deras reaktion , som uttrycker manlighet och manlighet , är det också ett bevis på den kraft , som är en av de kvaliteter man har blivit smittad av en person på grund av närvaron av samma fel .

Förutom att förekomsten av psykiska sjukdomar som schizofreni , identitet oordning , och genetiska anlag , hormonella rubbningar , och patologiska relationer från en historia av sexuellt utnyttjande .

Han led båda makarna i alla sadism är inte den enda mannen , här finns äktenskapligt liv förvandlas till en stark önskan i tortyren av vardera parten till den andra .

En av de faktorer som leder till brott

Vi betonar att sadism kan vara en av de faktorer som leder till brott och förstörde livet för samhällen och enskilda inte P

Om utövandet av en part, om parten den andra så kallade " personen Almasucy " som gillar att plåga och tar emot

Sadistic behandlingsmetod

Sadistic psykiatrisk störning relaterad till processen av nationalitet , och inte bedriva normal tillvaro där våld , som kan medföra honom skada eller olägenhet kan nå i vissa fall orsaka funktionshinder allvarlig eller död så det måste vara att ge behandling henne och typer av behandling för personlig sadism som följde :

Psykoterapi : patienten är att prata i detalj om hans tillstånd med din läkare för att ta reda på orsakerna bakom den psykologiska begås på ett sådant beteende , så var medveten om vad han gör och sedan styras lättare .

Läkemedelsbehandling : Den här typen av behandling, när en person lider av psykisk sjukdom senast ledde till uppkomsten av själv - sadism honom . Eller genom att tillgripa ta mediciner som minskar utsöndringen av kroppen till det manliga hormonet .

Utveckla begreppet viljan hos den person sadistisk : nytta behandlingen ska vara kontroll av samma med dem som lider av fall av sadistiskt sätt Inc inte uppgår till ett brott antingen till den ena sidan av parterna i relationen eller till båda parter , även om Kanu kommer att förlora en del av sexuell upphetsning i samband med deras utövande av våld .

Detta görs för att förklara de farliga möjligheter som kommer att följa av utnyttjande av sexuell sadism i processen och kraven på en stark vilja och självkontroll att inte utsättas för sådana skador .

Sexuell sadism , dominant fru, make svag , misshandel och förnedring

No comments:

Post a Comment