Thursday 28 November 2013

Soție a lovit soțul ei și controlate


1 - glumă bătut : unele soții tind să bătaie de joc de mână cu o pereche și pentru a găsi distracție în ea , și, probabil, soții Apadhin aceeași distracție , mai ales de altă bătaie de joc ( glumesc ) elimină barierele între luni și dat un sentiment de exces de camaraderie și , uneori, are nevoie de unele cupluri sau nevoie de neveste pentru a muta sentimentele mai profunde căldură , care poate fi un preludiu la ceea ce este mai adânc .

2 - bate în defensivă : Aici sunt răspuns la agresiunea de soțul ei , dacă lovit pe fata ei , m-am simțit insultat și verbal a răspuns la el în mod direct sau palmă ați plătit sau purtat de un bat sau un cuțit în confruntarea sa cu scopul de a opri agresiune sau răspunde la ea . Soția , în acest caz, nu exercită agresiunea pe soțul ei doar în auto- apărare , dar nu începe niciodată agresiune .

3 - bate răzbunare : ea este rezultatul continuu , sau cuceri tirania de opinie sau cruzime excesivă de către soțul sau caz sever de gelozie aprins un alt incendiu în inima soției sale . Soția , în acest caz, nu răspund în mod direct , dar au și un urs până când se acumulează într-un inventar mare de agresiune și dorința de răzbunare și de pedeapsă , să fie subțire un moment care se ridică la care aceste sentimente incepe de vârf cu agresiune din cadrul Kataiwvan sau ciclonul devastator , și aici ia imaginile agresiune draconice și neașteptat de .

4 - a lovit o pereche de soție sadic Almasucy : în cazul în care soția unui calități sadice Vtstmta soțul ei bătut și insultat și blestemul este de multe ori soțul are atributele de Vistmta acest bătăi masochiste ( deși plângerea sa din acest virtuale ) . În acest model , vom găsi că comportamentul perechii lovit ceva în mod repetat în relația maritală și cu această relație continuă , deoarece părțile , de fapt, ei găsesc fiorul și distractiv -l ( de asemenea, în ciuda plângerii lor virtuale ) .

5 - Soția bate pereche sadic lui dezavantaj Alaatmadi : un grad mai mică decât cea anterioară , în aici , mai multă putere și mai mult control , iar omul este slab și pasiv și retras , și , prin urmare, a găsi că acestea au cârma și , astfel, au îndrumarea și reforma de orice curbură în casă , inclusiv perechea warp , Dacă acest lucru se întâmplă greșit ei nu găsesc nimic greșit în faptul că Tqovernm și reproducere , care este să-l accepte sau nu accept , dar el nu se poate face fără ei și -l protejeze , iar acest lucru se repetă comportament de bătaia de o soție față de soțul ei , fără apariția de separare sau lac s pentru că relația este aici poartă interesele și nevoile de un echilibrate reciproce , deși nu este acceptabil social , și această așa - numita " compatibilitate slabă calculat . " Uneori, natura sadic de înnăscut în care , și în alte momente fi achiziționate ca urmare a neglijenței de omul de responsabilitățile sale și calitățile de îndulcire negativ și fiabilitate a face soția are responsabilitatea de a întreaga familie și se câștigă încet calități de forță și asprime , în scopul de a menține stabilitatea familiei , și sadismul , în acest caz, nu este o rețetă de bază, unde , dar la făcut pe om Prin urmare, recoltate off timp . Problema cu acest model și predecesorul său nu este în impactul psihologic al grevei de la perechea ( aceasta este, de fapt acceptor că satisfacția sau nemulțumirea ) , dar problema este impactul asupra imaginii tatălui în fața copiilor săi și , de asemenea, ca o mamă , pentru că acest lucru duce la imagini de învățământ distorsionate și inversat gravat în mintea copiilor și fete este de obicei probleme serioase în relațiile lor prezente și viitoare , pentru că ei nu au știut forma corectă în relația dintre om și .

6 - a lovit bolnavi mintal : Acesta este un caz special pentru a fi condus de ideile și sentimentele de concediu medical, a lovit soțul ei ( sau altele) , și acest lucru se întâmplă în cazuri de schizofrenie sau de tulburare bipolara sau dependenta sau personal .

Înseamnă, probabil cerut : Care este soluția ?
Răspunsul aici nu este dreptul de a fi da câteva sfaturi și instrucțiuni pentru om , dar să monitorizeze numai fenomenul și declarația de motive și cauze , și apoi la victima ( în cazul în care a existat o victimă ), pentru a încerca să elaboreze soluții pentru a schimba această realitate , ceea ce a dus la cultivarea acestui fenomen , iar comunitatea care rearanjează condiții de ordin politic , economic , social și religios pentru a asigura reechilibrarea

Controlul soțul și soția să insultă , bate , și pereche tortura

No comments:

Post a Comment